Predstavujeme nový ManaPowder v receptúre Mark 5

Predstavujeme nový ManaPowder v receptúre Mark 5

 

 

Dokonalosť sa časom nedá zmerať, ale my sa k nej dopracovali za 23 mesiacov. S prevratnou technológiou spracovania zmesi dnes máme v rukách produkt, o ktorom sme vždy snívali. Zabudnite na pribalené fľaštičky s olejom. Teraz je príprava komplexne funkčnej stravy výrazne jednoduchšia, rýchlejšia a šetrnejšia k životnému prostrediu.

TECHNOLÓGIA ZAJTRAJŠKA

Bezkonkurenčný nárast kvality nášho ManaPowderu umožnil unikátny stroj vyrobený na mieru tak, aby vývojový stupeň posunul nápoje k novým horizontom. Olejové a práškové zložky sa podarilo zlúčiť do jednej robustnej substancie použitím inovačnej techniky miešania za studena zvanej „high-speed cold mixing“, teda bez zahrievania. Vo výsledku prekvapí receptúra Mark 5 neobyčajnou konzistenciou so zachovaním trvanlivosti 12 mesiacov.

Mana je skutočné jedlo pre lepší život – budeš sa po ňom cítiť dobre a nie je ťažké si ho zamilovať. Od začiatku sme ale chceli ísť ešte ďalej. Nejde len o kvalitné stravovanie nového veku. Medzi našimi cieľmi zaberá jednu z popredných priečok ohľaduplnosť k planéte a zanechaná uhlíková stopa. A aj tu sme značne pokročili.

FUNKČNÉ JEDLO S DOBROU VÍZIOU

Efektívne zmenšené, kompaktné balenie bez olejových fľaštičiek znižuje obsah plastov oproti predchádzajúcej verzii o 50,2 % a rovných 20 % sme ušetrili na papieri. Tým klesla vydaná energia potrebná na výrobu a určite to nie je koniec našim snahám. Mana a jej evolúcia – to je neustále dobrodružstvo, nové výzvy a hľadanie dokonalosti.

Naším súčasným vrcholom je ManaPowder Origin v novej receptúre Mark 5. Spája v sebe túžbu po tom najlepšom, čoho sme schopní aj prísľub nadchádzajúceho. Vieme, že sme urobili maximum a receptúra Mark 5 je úplne skvelá. Sme hrdí a máme radosť, o ktorú sa môžeme podeliť s každým, kto ochutná nadčasové funkčné jedlo stvorené pomocou vedeckých poznatkov a najmodernejších technológií.

NUTRIČNÉ ZLOŽENIE

Aj cez inovácie sa nám podarilo zachovať všetky nutričné hodnoty a kvality predchádzajúcej verzie Mark 4.

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou