novinky

20. december 2023

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

1920x1200 - Blog 01-20240123-153618.jpg__PID:5d9d86db-b451-4a3a-81ba-f952ece51447

Chceš si vychutnať všetko, čo Mana ponúka, ale nevieš, kde začať? Predstavujeme ti novú radu špeciálnych bundlov, ktoré ti umožnia ochutnať širokú škálu našich ManaPowderov a ManaDrinkov za neodolatelne výhodné ceny. Pripravili sme si pre teba niekoľko atraktívnych kombinácií, ktoré uspokoja každú chuť a potrebu.

Bundly, ktoré stoja za to

Prinášame ti nový spôsob, ako si vychutnať naše výrobky - prostredníctvom atraktívnych bundlov. Vďaka bundlom sa už nemusíš rozhodovať len pre jeden typ Many. Nakombinovali sme príchute Powderov a Drinkov spolu alebo samostatne, takže u nás si môžeš nájsť tú správnu, ktorá osloví tvoju chuť a rozšíri tvoje chuťové obzory.

Kúpou ktoréhokoľvek z týchto bundlov naviac ušetríš v porovnaní s kúpou jednotlivých produktov, čo znamená, že môžeš získať viac za menej peňazí.

Ultimate Bundle
Ultimate Bundle
Novinka

Ultimate Bundle

Milovníci rozmanitosti sa môžu tešiť na bundle, ktorý ponúka kolekciu siedmich príchutí ManaPowderov a ManaDrinkov. Ak si zvedavý a rád experimentuješ, tento balík je pre teba ideálny. Poslúži tiež ako ideálny ochutnávací balíček.

Liquid error (sections/pf-fcf250ef line 112): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Objednať
Bestseller Bundle
Bestseller Bundle
Novinka

Bestseller Bundle

Pre tých, ktorí chcú to najlepšie z najlepšieho, sme pripravili bundle obsahujúci naše najpredávanejšie produkty ManaPowder a ManaDrink. Pozostáva z balenia ManaDrink Lime Cake s povznášajúcou chuťou limetkového cheesecaku a balenia legendárneho, vanilkovo-ovseného ManaPowder Origin. Tento bundle je ideálnou voľbou pre nováčikov, ale aj pre stálych členov rodiny Mana, ktorí poznajú hodnotu osvedčených chutí.

Liquid error (sections/pf-fcf250ef line 133): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Objednať
Drink Flavours Bundle
Drink Flavours Bundle
Novinka

Drink Flavours Bundle

Dávaš prednosť pohodliu Many vo forme nápoja? Vychutnaj si farebnú paletu celkovo 7 ManaDrinkov, ktoré budú skvelým spoločníkom do školy, do práce, na šport aj na výlety.

Liquid error (sections/pf-fcf250ef line 154): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Objednať
Powder Flavours Bundle
Powder Flavours Bundle
Novinka

Powder Flavours Bundle

Ak dávaš prednosť práškovej verzii Many, k dispozícii je bundle obsahujúci farebnú kombináciu 7 príchutí ManaPowderov. Z jedného 430g vrecka si môžeš namiešať až 5 porcií nutrične kompletného jedla, ktoré chutí lahodne a dodá tvojmu telu všetko, čo potrebuješ na ideálne fungovanie.

Liquid error (sections/pf-fcf250ef line 175): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Objednať

Nenechaj si ujsť príležitosť objaviť svoju obľúbenú kombináciu Many. Naše špeciálne bundly sú ideálnym riešením pre tých, ktorí chcú skombinovať rozmanitosť a kvalitu za najlepšiu možnú cenu. Objednaj si svoj balík ešte dnes a vychutnaj si zážitok z Many na maximum!