Nový ManaDrink s receptúrou Mark 4 je tu!

Nový ManaDrink s receptúrou Mark 4 je tu!

List od zakladateľa, Jakuba Krejčíka

„Chcem vám s obrovským potešením oznámiť, že sme vyrobili nadčasovú verziu nášho drinku. Nová receptúra vychádza z odkazu svojho predchodcu, je však kompletne prepracovaná, a to od samého základu.

Mark 4 nastavuje nový štandard funkčného jedla. Od dnešného dňa môžete benefitovať z viac vitamínov, minerálov, z lepšej lipidovej komplexnosti a robustného spektra aminokyselín z rastlinných zdrojov. S cenou vo výške 2,58 € a dopravou zdarma za jeden drink o 400 kcal veríme, že skutočne každému sprístupníme to najlepšie, čo v jedle aktuálne existuje.“

 

Čo sme vylepšili?

 

VIAC VITAMÍNOV A MINERÁLOV

Zásadne sme upravili množstvo vitamínov B-komplexu, ktoré prispievajú k lepšiemu energetickému metabolizmu, psychickej činnosti a činnosti nervovej sústavy, k funkcionalite imunitného systému, k zníženiu únavy, vyčerpania a k mnohým ďalším bunkovým funkciám. Navýšili sme obsah vitamínov B1, B3, B5 a B7. Okrem toho sme zdvojnásobili obsah vitamínov B9 a B12, ktoré spoločne prispievajú k normálnemu metabolizmu homocysteínu. Pribudlo tiež jódu a zinku, teda látok prispievajúcich k normálnej činnosti štítnej žľazy a k plodnosti.

 

ROBUSTNEJŠIE SPEKTRUM AMINOKYSELÍN

Na základe laboratórnych analýz sme upravili pomer bielkovinových zdrojov. Zdrojom aminokyselín je teraz rastlinná kombinácia sójovej a ovsenej bielkoviny. Vďaka jednotlivým analýzam sme si istí, že Mana obsahuje všetky esenciálne aj neesenciálne aminokyseliny v ideálnom množstve. Konkrétne 101 g bielkovín v dennej dávke. Práve takto získané aminokyseliny sú nevyhnutné pre tvorbu a obnovu tkanív organizmu, zaisťujú transport látok a syntézu mnohých hormónov.

 

PESTREJŠIE SPEKTRUM MASTNÝCH KYSELÍN

Použili sme ešte lepšie a pestrejšie zdroje rastlinných olejov a dosiahli sme tak vynikajúcu komplexnosť mastných kyselín. Popri už tradičných DHA a EPA, ktoré prispievajú k normálnej činnosti srdca, je v ManaDrinku obsiahnutá tiež nenasýtená mastná kyselina alfa-linolénová, ktorá je zodpovedná napríklad za udržiavanie normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Kyselina asklepová (v množstve 2,5 g) je zasa nevyhnutnou súčasťou srdcových lipidov a 200 mg kyseliny nervonovej a lignocerovej je kľúčových pre stavbu nervového tkaniva. Pomer omega-3 k omega-6 mastným kyselinám je vynikajúci – 1 : 2

 

„Vytvorili sme nadčasový nápoj s doteraz najlepšou receptúrou.“

Marek Humpl, riaditeľ výskumu a vývoja

 

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou