Božsky lahodná, diabolsky dômyselná! Nová generácia Mana Mark 7 uzrela svetlo sveta

Božsky lahodná, diabolsky dômyselná! Nová generácia Mana Mark 7 uzrela svetlo sveta

Revolučná, geniálna, sofistikovaná, lahodná, neodolateľná, výnimočná… Toto všetko sú odpovede na otázku, aká je nová – už siedma – generácia Many. A nie sú to len prázdne reklamné frázy. Dôkazom je posun v zložení a ohromný pokrok v chuti. Najnovšia generácia je skrátka spojením vedy a zdravého rozumu s absolútnym pôžitkárstvom. Veď ochutnaj a uvidíš! Hedonizmus už nie je iba výsadou kráľov. Mana Mark 7 práve pristála na zemi – a je tu pre všetkých!

Predstavujeme ManaPowder i ManaDrink v oboch obľúbených príchutiach – Origin aj Choco. Legendárna – a historicky najobľúbenejšia – príchuť Origin je teraz ešte vanilkovejšia, avšak stále prirodzená. Veď práve preto Origin milujete. Do príchute Choco sme pridali extra dávku kakaa, takže je čokoládovejšie než kedykoľvek predtým!

Zapracovali sme tiež na kompaktnosti. Zatiaľ čo ManaPowder má po zmiešaní s vodou ešte hladšiu a lahodnejšiu konzistenciu, u ManaDrinku sme vylepšili textúru. Inými slovami, drink je jemnejší a ľahší, takže sa skvelo pije. A to všetko pri zachovaní pôvodnej energetickej hodnoty (takže rovnako dobre zasýti) i obsiahnutých živín.

Fascinuje ma progres v chuti a konzistencii novej generácie. Hoci Manu vyvíjame vyše 7 rokov, stále nachádzame drobné detaily a nuansy, ktoré môžeme zlepšiť. V prípade samotného zloženia je to – zjednodušene povedané – vlastne pomerne ľahké, pretože prevažne reagujeme na najnovšie odporúčania a trendy v oblasti modernej nutričnej vedy. Chuť je však subjektívna, je to úplne iný level. A s novou generáciou Mark 7 sme v tomto ohľade vystrelili latku do nebies,“ hovorí náš CEO, Jakub Krejčík

Boh je v detailoch

Generácia Mark 7 je zdokonalením dokonalého. Receptúra Mark 6 bola natoľko nutrične kompletná, že sme sa teraz zamerali na detaily – v súlade s najnovšími vedeckými poznatkami. Čo sa nemení, je kombinácia celkom 42 vybraných rastlinných ingrediencií, vďaka ktorej sme dosiahli unikátne pestré zloženie a bezkonkurenčné nutričné spektrum živín. Mana v receptúre Mark 7 dodá všetkých 42 esenciálnych živín, ktoré tvoje telo potrebuje.

Boh je však v detailoch, a tak sme pridali:

  • C8 MCT kokosový olej s čistým obsahom triglyceridov kyseliny kaprylovej,
  • cholín (vitamín B8) vo forme cholín bitartrátu,
  • vitamín D3, ktorý doplnil vitamín D2.

Na svoje si prídu aj športovci, ktorým je MCT olej určite dobre známy. Receptúra Mark 7 obsahuje prémiový, destilovaný C8 MCT olej z kokosu s 99% obsahom triglyceridov kyseliny kaprylovej. Tá sa v tele rýchlo odbúrava na ketónové látky, ktoré poskytujú svalom a mozgu okamžitú energiu bez následného pocitu únavy. Skombinovali sme tiež vitamín D2 a D3 a ich množstvo sme navýšili pre ešte lepšiu vstrebateľnosť a využiteľnosť. Semiesenciálnu živinu cholín, ktorý je nevyhnutný pre fungovanie nervovej sústavy, zase ocenia cholerici :) Že to chutí skvelo asi nemusím zdôrazňovať,“ komentuje novinky v zložení náš spoluzakladateľ a riaditeľ pre výskum a vývoj, Marek Humpl.

Porovnanie receptúr Mark 6 a Mark 7

 
* Uvedené hodnoty platia pre štandardnú porciu ManaPowderu o hodnote 400 kcal.
** Pre ManaDrink o hodnote 330 kcal platia rovnaké alebo veľmi podobné údaje.

Mana Mark 7 sa obliekla do moderného kabátu!

Obal neslúži len na to, aby sa produkt dobre prevážal a bol trvanlivý aj bez potreby chladenia. Dôležité tiež je, aby výrobok vynikol medzi ostatnými a obsahoval všetky potrebné informácie. A nesmie sa zabúdať ani na samotné rozbaľovanie produktu. Aj to by mal byť špeciálny okamih.

S receptúrou Mark 7 preto predstavujeme nový dizajn, vďaka ktorému novú generáciu na pultoch obchodov neprehliadneš a vďaka novým samolepkám sa navyše hneď dozvieš, čo sa vo vnútri ukrýva!

42 essentials značí nutrične dokonalé superjedlo s obsahom 42 esenciálnych nutrientov – ide o svetový rekord. Symboly zemegule a rastlinky v skúmavke odkazujú na vedecký prístup a minimálny environmentálny dopad – Mana je skrátka zdravá nielen pre tvoje telo, ale aj pre planétu. Okrem toho si môžeš všimnúť nezávislý ukazovateľ Nutri-Score, čo je európsky systém nutričného značenia potravín, podľa ktorého patrí produktom Mana najvyššie možné hodnotenie A.

Ak ešte novú generáciu nepoznáš, neváhaj a nakupuj. Je chutnejšia, nadupanejšia i krajšia než kedykoľvek predtým!



The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou