blogy

3. február 2024

Udrž si elán s Manou. Zlepši si svoj život na dlhšiu dobu.

novorocne predsavzatia na rok 2024 s Manou

Či už sme sa na začiatku roka rozhodli tráviť viac času s rodinou, lepšie sa starať o svoje zdravie alebo šetriť peniaze, vo februári zisťujeme, že udržať si dlhodobú motiváciu môže byť náročné. Mana prináša riešenie, ktoré ti pomôže udržať sa na správnej ceste. Objav, ako môže Mana obohatiť tvoj každodenný život.

Podľa prieskumu, ktorý uskutočnila spoločnosť Forbes Health, boli najčastejšími novoročnými predsavzatiami na rok 2024:

  • viac cvičiť,
  • ušetriť viac peňazí,
  • zlepšiť svoje mentálne zdravie,
  • zdravšie jesť a schudnúť,
  • mať viac času na seba, rodinu a priateľov,
  • naučiť sa niečo nové a venovať sa viac svojim koníčkom.

Keď sa obzrieme späť, uvedomíme si, že hoci si asi polovica z nás dala na začiatku roka novoročné predsavzatia, mnohí z nás od nich upustili už v prvých dňoch. S Manou však stále existuje príležitosť na účinnú a jednoduchú zmenu k lepšiemu. Mana je nástroj, ktorý ti môže pomôcť nielen dosiahnuť krátkodobý úspech, ale aj udržať tieto pozitívne zmeny dlhodobo.

Aktívny životný štýl a vyvážená strava – kľúč k dobrému zdraviu

Bez správnej stravy nedosiahneš svoje fitness ciele. Primeraný príjem základných živín, najmä bielkovín, je dôležitý pre rast svalov a ich regeneráciu, čo je kľúčom k zlepšeniu športového výkonu. Mana je nutrične kompletná a môže slúžiť ako pohodlný spôsob doplnenia týchto živín, aj keď si napríklad na cestách alebo žiješ hektickým životným štýlom. A pretože nezaťažuje trávenie, môžeš si ju dopriať pred tréningom, počas neho aj po ňom.

Najväčšou výhodou je, že s Manou máš vždy presne definovaný počet kalórií v každej porcii, čo uľahčuje sledovanie príjmu kalórií. Napríklad chudnutie závisí od udržiavania kalorického deficitu. S Manou vždy presne vieš, koľko kalórií svojmu telu dodávaš.

ManaDrink | Strawberry
ManaDrink | Strawberry
Novinka

ManaDrink | Strawberry

ManaDrink Mark 8 poskytuje ideálnu nutričnú rovnováhu so 17 g bielkovín a 330 kcal. Tento praktický nápoj sa ľahko zmestí do batohu, zaručuje dokonalý pitný režim a dodáva energiu pri športe a cestovaní. Vychutnaj si najnovšiu príchuť Strawberry, ktorá spája sviežu chuť jahôd a zamatovú Manu.

Liquid error (sections/pf-0a6a105e line 112): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Objednať

Financie pod kontrolou

Najviac peňazí míňame na bývanie a stravu. Mana je nielen plnohodnotné a chutné, ale aj ekonomicky výhodné jedlo s cenou od 1,60 € za 1 porciu (platí pri kúpe Family Packu v rámci predplatného). Ak si teda namiešaš porciu ManaPowder namiesto bežného jedla len 1-krát denne, ušetríš každý deň približne 4 € za jedlo. To je zhruba 120 € mesačne. Nutrične kompletné zloženie Mana je však navrhnuté tak, aby si si ním mohol nahradiť celú stravu. Mana je jednoducho najkvalitnejší zdroj všetkých živín za úplne bezkonkurenčnú cenu.

Family Pack | Origin
Family Pack | Origin

Family Pack | Origin

140 porcií nutrične kompletnej Many teraz v novom, ešte praktickejšom balení so zip-lockem a rukoväťou. Skladovanie a manipulácia s ManaPowderom v 12-kilogramovom balení nebola nikdy jednoduchšia. Jedna porcia Many Ťa s Family Packom vyjde len na 1,60 €.

Liquid error (sections/pf-0a6a105e line 133): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Objednať

Udržuj svoju myseľ v najlepšej kondícii

Črevný mikrobióm ovplyvňuje naše duševné zdravie. To, čo konzumujeme, má priamy vplyv nielen na našu fyzickú, ale aj duševnú pohodu. Úprava našej stravy môže priniesť nielen zlepšenie duševnej pohody, ale aj zvýšenie energie a posilnenie imunity. Mana obsahuje rozpustnú a nerozpustnú vlákninu z 8 rastlinných zdrojov. Táto vláknina je nevyhnutná pre rast a správnu funkciu prospešných baktérií v črevách, ktoré zohrávajú kľúčovú úlohu v našej duševnej pohode, trávení a celkovom zdraví mozgu.

Okrem vlákniny Mana poskytuje rastlinné bielkoviny s kompletným aminospektrom vrátane aminokyseliny tryptofán, ktorá sa "premieňa" na prirodzené antidepresívum serotonín. Ak si teda chceš udržať fyzickú kondíciu a zároveň podporiť svoju duševnú pohodu, Mana môže byť tým pravým riešením.

Výživa pre viac času a dlhší život

Ak chceš žiť dlhý a vitálny život, je dôležité, aby si k svojmu zdraviu pristupoval komplexne. Kľúčovou zložkou je správna výživa. V Mane nájdeš 108 bioaktívnych cenných látok, ktoré sa starajú o srdce, mozog, posilňujú imunitu, prispievajú k hormonálnej stabilite, vyživujú pokožku, zlepšujú zrak, kosti, svaly a mnoho ďalšieho. Každá porcia Many tak prispieva nielen k dlhšiemu a kvalitnejšiemu životu, ale aj k jeho lepšej kvalite.

Okrem toho príprava Many trvá maximálne jednu minútu. Ušetríš tak čas strávený nakupovaním, varením a umývaním riadu, ktorý môžeš využiť na čítanie, športovanie alebo trávenie času s rodinou.

ManaBar | Lime Cake
ManaBar | Lime Cake
Novinka

ManaBar | Lime Cake

Plánuješ výlet? Pre seba aj svojich blízkych si môžeš zbaliť ManaBar, kompaktnú nutrične vyváženú tyčinku s obsahom 200 kcal, ktorá zasýti a dodá rýchlu energiu. Je skladná, ale super výkonná s vysokým obsahom bielkovín a nízkym obsahom cukrov. Obsahuje celé spektrum vitamínov a minerálov a je takmer multivitamínom v netradičnej forme - navyše skvele chutí!

Liquid error (sections/pf-0a6a105e line 154): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Objednať

Rozluč sa s nudným jedlom

Nezáleží na tom, akú oblasť svojho života chceš zlepšiť, Mana Ti to uľahčí a urobí zaujímavým. Teraz už ponúkame naše nápoje ManaDrink a ManaPowder v siedmich lahodných príchutiach. Každý deň v týždni si tak môžeš vybrať inú príchuť a experimentovať s rôznymi kombináciami podľa svojej chuti. Ak si chceš vychutnať balenia Mana za najlepšiu cenu, vyber si z našich Mana Bundles.

Vychutnaj si rozmanité chute a objav nové spôsoby, ako obohatiť svoj každodenný život s Manou.

Ultimate Bundle
Ultimate Bundle
Novinka

Ultimate Bundle

Miluješ rozmanitosť? Ultimate bundle ponúka kolekciu šiestich príchutí ManaPowderov a ManaDrinkov. Ak rád experimentuješ, tento bundle je pre Teba ideálny. Poslúži aj ako dokonalý ochutnávací balíček.

Liquid error (sections/pf-0a6a105e line 175): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Objednať