Najpovolanejší, najsilnejší a najchlpatejší člen nášho tímu. Cosmo Ape!

Najpovolanejší, najsilnejší a najchlpatejší člen nášho tímu. Cosmo Ape!

Cosmo Ape, plant-based diet, nutrition, nutritionist

Cosmo Ape je už od roku 2014, keď Mana vznikla, nielen naším maskotom, ale aj plnohodnotným členom tímu. Na našom webe ho môžeš vidieť tancovať okolo produktov, v YouTube videách zasa rozpráva o Mane a o evolúcii jedla. Cosmo Ape je totiž najerudovanejší odborník v celej galaxii. A myslíme si, že je pravý čas na to, spoznať ho trochu bližšie.

Cosmo Ape je intergalaktický cestovateľ, chemik, teoretický a praktický fyzik, zručný majster, prvý testovací pilot vesmírneho zboru, ale hlavne – člen posádky Mana! Čo však z neho robí najspôsobilejšieho príslušníka nášho tímu? Je to predovšetkým jeho odbornosť, pokiaľ ide o výživu. Hoci je Cosmo bylinožravec, je samý sval a patrí medzi najsilnejšie zvieratá na svete. Rúca tak všetky konvenčné predstavy o tom, že bez mäsa a iných živočíšnych produktov nemôže byť strava nutrične kompletná. Inými slovami, Cosmo Ape nám ukazuje nekonečný potenciál rastlinných potravín, inšpiruje nás, a tak nám pomáha doviesť Manu k dokonalosti.

Keďže je Cosmo Ape veľmi zaneprázdnená, moderná gorila, nemá čas žuť listy 6 hodín denne ako iní z jeho druhu. Spolieha sa výlučne na Manu, pretože vie, že mu v priebehu niekoľkých sekúnd dodá všetky potrebné živiny. Vďaka Mane tak Cosmo ušetrí hromadu času, ktorý môže využiť na to, čo ho skutočne zaujíma: intergalaktické cestovanie, výskum nutrične výkonných potravín a vývoj Many. A čím nás ešte Cosmo Ape inšpiruje? Toto zviera existuje pravdepodobne už milióny rokov, teda oveľa dlhšie než človek, a to len na rastlinnej strave. Ukazuje nám tak, že ide o diétu overenú mnohými státisícami rokov a vhodnú aj do budúcnosti.

Všetko sa vyvíja. A jedlo tiež

Chceš vidieť Cosma v akcii? Pozri si toto video! Natočili sme ho síce pred 2 rokmi a za ten čas urobila Mana veľký krok vpred, ale práve o tom to je. Evolúcia! Rozvoj a pokrok! Pretože rovnako, ako sa vyvíja architektúra či elektronika, takisto sa vyvíja jedlo. A my v Mane sa na tom hrdo podieľame, pretože už za pár desaťročí nebude poľnohospodárstvo schopné vyrovnať sa s rastúcou svetovou populáciou. Potravu pre ľudstvo tak bude možné zabezpečiť iba pomocou inteligentných riešení. Mana obsahuje absolútne všetko, čo ľudské telo potrebuje, a tak je základom pre budúcnosť nutrične kompletných a ekologicky udržateľných potravín. Objednaj si ManaPowder alebo ManaDrink ešte dnes a buď rovnako silný, zdravý a uvedomelý ako Cosmo Ape!

ManaDrink, ManaPowder, complete nutrition

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou