ManaBurger™ Origin

Zahryzni sa do rastlinného burgeru s osviežujúcim kôprovo-horčicovým dresingom.

Doba prípravy: 15 minút
Energetická hodnota: 567 kcal (1 porcia)

14 SUROVÍN

Rozpis na 4 porcie:

  • 4 ks ManaBurger
  • 4 plátky vegánskeho čedaru
  • 4 žemle
  • hrsť miešaného šalátu (poľníček, rukola, hlávkový šalát, mladé listy repy)
  • 2 veľké paradajky
  • 2 nakladané uhorky
  • 4 polievkové lyžice kečupu
  • ½ bielej cibule

DRESING:

  • 4 lyžice hrubozrnej horčice
  • 2 lyžice dijonskej horčice
  • 1 lyžica bieleho vínneho octu
  • 1 lyžica agávového sirupu
  • 5 vetvičiek kôpru
  • 2 lyžice olivového oleja
  • soľ, čierne korenie (podľa chuti)

1Najprv si priprav dresing: do mixéra daj obe horčice, ocot, agávový sirup (možno nahradiť trstinovým cukrom) aj otrhaný kôpor a všetko krátko rozmixuj. Pomaly prilievaj olivový olej a mixuj, kým sa všetko spojí. Hotový dresing podľa chuti osoľ, okoreň a uchovaj v chladničke.

2Rozmrazený ManaBurger griluj na rozpálenej panvici, na grile či v rozhoriatej rúre, a to z oboch strán 2-3 minúty. Odporúčame prípravu bez oleja, prípadne možno použiť bežný slnečnicový olej. Povrch burgeru tak bude zlatistý a chrumkavý a vnútro pritom krásne ružovkasté a šťavnaté. Na hotový burger polož plátok syra a nechaj pod pokrievkou rozpustiť.

3Žemle rozkroj a nasucho opeč. Spodnú časť potri kečupom. Pridaj listy šalátu, na ne polož tenké plátky paradajky a následne ManaBurger so syrom. Navrch pridaj pár plátkov uhorky, najemno nasekanú cibuľu a lyžicu kôprovo-horčicového dresingu. Priklop vrchnou časťou žemle a máš hotovo. Dobrú chuť!

Kúpiť ManaBurger
Section