Jiří Vašina

Vodný slalomár

Volám sa Jirka Vašina, narodil som sa v Karvinej a som vodný slalomár na divokej vode. Do kajaku som sa prvýkrát posadil v roku 2007 a od tej doby v ňom sedím každý deň. V roku 2014 som začal štúdium na Fakulte telesnej výchovy a športu UK a začal som trénovať v Prahe. V roku 2016 som sa na Majstrovstvách ČR v kategórii U23 umiestnil na 3. mieste.

Do svojich tréningov dávam úplne všetko. Pocit na vode je pre mňa na nezaplatenie. Ak nemám viac ako 10 hodín tréningu týždenne, je to nuda! A tak som sa dostal k Mane. Je super, keď si pred tréningom môžem dať niečo ľahké a nutrične plnohodnotné. Mana mi ušetrí veľa času, ktorý môžem venovať napríklad regenerácii a odpočinku. V rámci svojho športu tiež veľa cestujem. Slovinsko, Taliansko, ale aj Spojené arabské emiráty a Nový Zéland sú ideálne miesta na sústredenie! Aj tu nájde Mana svoje uplatnenie. Je skladná a nepotrebuje žiadnu tepelnú úpravu. Skrátka skvelý parťák na cesty.

Okrem kanoistiky sa venujem aj behu na lyžiach, ľadovému hokeju, plávaniu a v neposlednom rade sa ako „tréner“ starám o skupinku mladých slalomárov. Môj cieľ pre nasledujúce sezóny je prebojovať sa do reprezentačného A tímu Českej republiky a zúčastniť sa najvyšších medzinárodných pretekov.

Najlepšie výsledky:
9. muž celkového hodnotenia Českého pohára
3. miesto MČR v tímoch K1 muži
6. miesto MČR individuálne K1 muži
3. miesto MČR U23

Prečo užívam Manu?

„Prečo pijem Manu? Ak od svojho tela očakávam to najlepšie, jednoducho mu to najlepšie musím dodať!“