Ben Cristovao

Spevák, umelec a fighter

Volám sa Ben Cristovao a v povedomí ľudí som aktuálne najviac známy ako spevák. Hudbe sa venujem vyše 10 rokov. Posledných niekoľko rokov sa venujem brazilskému jiu-jitsu, skúšal som aj MMA a ďalšie bojové športy, ale jitsu ma chytilo najviac. Šport a hudba sú pre mňa veľmi dôležité veci, ktoré napĺňajú môj život – jedno funguje s druhým. Ešte pred týmto všetkým som závodne jazdil na doske, vďaka čomu som časť života strávil na horách v Špindli. 

Môj život je úzko spojený s cestovaním. Denný harmonogram mám vždy dosť nasekaný a jedlo nestíham. Či už je to kvôli koncertom naprieč celou republikou, alebo kvôli pracovným veciam, nájsť na cestách kvalitné vegánske jedlo je dosť zložité. Zloženie Many mi dáva to, čo počas dňa potrebujem a nerobí mi problém jesť Manu hoci aj celý deň. Často je to pre mňa fakt záchrana. Niekto by mohol povedať, že človek by si mal na kvalitnú, varenú stravu nájsť vždy čas, reálne je to ale často naozaj náročné. O to viac, ak si vegán – či už kvôli pohľadu na tento svet a jeho udržateľnosť, alebo kvôli zdravotným problémom. Určite nemám pocit, že by som na Mane trpel – skôr naopak.

Prečo užívam Manu?

„Zloženie Many mi dáva to, čo počas dňa potrebujem a nerobí mi problém jesť Manu hoci aj celý deň. Často je to pre mňa fakt záchrana. Niekto by mohol povedať, že človek by si mal na kvalitnú, varenú stravu nájsť vždy čas, reálne je to ale často naozaj náročné. O to viac, ak si vegán – či už kvôli pohľadu na tento svet a jeho udržateľnosť, alebo kvôli zdravotným problémom. Určite nemám pocit, že by som na Mane trpel – skôr naopak.“