Zloženie dovedené k dokonalosti. Toto je nový ManaPowder Origin!

Zloženie dovedené k dokonalosti. Toto je nový ManaPowder Origin!
Ten, kto je s nami už nejakú dobu, vie, že zloženie Many neustále vylepšujeme. Vyhodnocujeme najnovšie vedecké poznatky, klinické štúdie, vykonávame laboratórne analýzy, zapracovávame do receptúry cenné pripomienky od vás, našich zákazníkov, hľadáme nové, ešte lepšie suroviny, zdokonaľujeme vlastnú hi-tech výrobu. Výsledkom tejto ročnej práce a stoviek vývojových iterácií potom býva vydanie novej receptúry pod označením „Mark“. Je to vždy vrchol našej dlhodobej práce.

Na začiatku roka 2020 máme tú česť predstaviť ti najnovšiu Manu Mark 6 so zložením, ktoré je vzhľadom na súčasné odborné vedomosti a technológie na absolútnom vrchole! To nás tak trochu aj desí. Túto receptúru totiž bude veľmi ťažké prekonať.

ManaPowder™ | Origin | Mark 6


Najprv dôležitá správa pre všetkých, ktorí nedajú dopustiť na predchádzajúcu verziu neochutenej Many Origin. To najlepšie sme zachovali aj v novej receptúre! Jemná, vyvážená chuť s ovseným nádychom a krémová konzistencia ostávajú. Aj najnovšia „šestka“ je pritom navrhnutá tak, aby sa hodila na prípravu ovocných a zeleninových smoothies alebo do ciest na palacinky, koláče a pod.
Samozrejmosťou je naďalej aj to, že jedna porcia Many obsahuje 400 kcal energie. A nemení sa ani príprava – na jednu porciu potrebuješ opäť 86 g prášku a 300 ml vody. Potom stačí tridsať sekúnd premiešať v našej fľaši alebo v domácom mixéri a je hotovo. A teraz si povieme, v čom je nová receptúra Mark 6 lepšia než jej predchodca.

6 DRUHOV BIELKOVÍN

Jedna porcia ManaPowderu (400 kcal) ti dodá 21 g kvalitných rastlinných bielkovín zo šiestich druhov proteínu. Predchádzajúca verzia mala proteíny dva, Mark 6 ich má hneď šesť! Konkrétne sú to izolovaný sójový a hrachový proteín, ovsený, konopný, ryžový a riasový proteín.

Nejde však iba o samotné množstvo bielkovín. Veľmi dôležité je aj to, či daná potravina obsahuje kompletné aminokyselinové spektrum. A Mana – samozrejme – obsahuje. V porovnaní s referenčnou bielkovinou podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) a na základe chemických analýz sa naše proteínové spektrum v novej receptúre Mark 6 ukazuje ako vynikajúce.

8 DRUHOV VLÁKNINY 

Receptúra Mark 6 najnovšie obsahuje osem rôznych typov vlákniny a tiež bohatú zmes rastlinných tukov vrátane omega-3 a jej dôležitých podkategórií EPA a DHA. Predchádzajúca verzia Many bola zložená z troch druhov vlákniny a piatich rastlinných tukov.

V jednej porcii teraz nájdeš 7 g vlákniny, ktorá podporuje rast a funkciu tzv. priateľských črevných baktérií. Zdrojmi vlákniny v Mane sú: ovsená vláknina s významným obsahom betaglukánov, vláknina z koreňa čakanky (inulín), mrkvová, konopná a hrachová vláknina, ďalej vláknina zo sladkovodných rias, z arabskej gumy a sójová vláknina.

6 DRUHOV TUKOV

Jedna porcia obsahuje tiež 19 g tukov z oleja z morských rias, ďalej lipidy z repkového, kokosového, slnečnicového a ľanového oleja, fosfolipidy zo sójového lecitínu a tuky z ovsa. Unikátna zmes rastlinných olejov v Mane je zdrojom dôležitých vitamínov rozpustných v tukoch a cenných fytonutrientov, ako sú vitamín E, fytosteroly a luteín.

 

MULTIVITAMÍN V NETRADIČNEJ PODOBE

Rovnako ako predchádzajúca receptúra, aj nové zloženie Mark 6 obsahuje všetkých 14 vitamínov a 24 minerálov. Pridali sme ale nové chelátované formy horčíka, draslíka a zinku, ktoré sú ešte lepšie vstrebateľné. Zvýšili sme tiež množstvo draslíka z pôvodných 400 mg na súčasných 700 mg na porciu. Jedna porcia prášku Mark 6 tak teraz obsahuje rovnaké množstvo draslíka ako dva banány. Že sa dá v prípade najnovšej Many skutočne hovoriť o multivitamíne,potvrdzuje fakt, že denná dávka novej receptúry prináša človeku – podľa štúdií Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín (EFSA) – rekordných 173 zdravotných benefitov.

PRIPRAVUJEME AJ DRINKY A NOVÉ PRÍCHUTE

Určite ťa zaujíma, kedy sa môžeš tešiť na novú receptúru aj u drinkov a ostatných príchutí v prášku. Drink Mark 6 plánujeme uviesť do predaja v druhej polovici roka 2020. Vzhľadom na veľmi zložité výrobné technológie si vývoj novej verzie vyžaduje viac laboratórnych a poloprevádzkových testov. Príchute prášku plánujeme uviesť skôr, chceli by sme to stihnúť už na začiatku jari. Okrem toho však pre teba chystáme ďalšie úžasné prekvapenia a novinky!

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou