Veľká novinka! Mana mieri do USA

Veľká novinka! Mana mieri do USA

Máme skvelé správy (nielen) pre našich slovenských fanúšikov žijúcich v Spojených štátoch amerických. Radi by sme oficiálne oznámili, že po dlhých prípravách je to konečne tu: Mana ide dobyť Ameriku! 

Dlho sme na tom pracovali. Založili sme našu druhú zahraničnú pobočku v New Yorku, papierovali, riešili administratívne prekážky, uzatvárali zmluvy, dohody, pracovali na nových webových stránkach. Pre vás všetkých, ktorí ste nám písali, kedy konečne doručíme Manu aj za oceán, máme skvelú správu – je to tu! ❤️


1 PORCIA ZA MENEJ NEŽ 2 DOLÁRE A DOPRAVA ZDARMA

Na nových stránkach drinkmana.com už v tejto chvíli bežia predobjednávky na náš najobľúbenejší prášok ManaPowder Origin a Starter Kit s originálnou fľašou odmerkou. Napriek všetkým nákladom, ktoré so vstupom na americký trh súvisia, sa nám podarilo stlačiť cenu nášho produktu na menej než 2 doláre za jednu porciu jedla s energetickou hodnotou 400 kcal. Už na začiatku našej cesty sme sme si totiž dali záväzok, že Mana musí byť nielen najvyspelejším, ale aj najdostupnejším jedlom súčanosti. A tak to bude aj na novom kontinente!

K tomu všetkému dávame navyše dopravu zadarmo, a to bez ohľadu na veľkosť objednávky. A samozrejme do všetkých päťdesiatich štátov. Od Kalifornie až po Floridu! Ak máš teda v Amerike rodinu, priateľov, známych, ktorí ti doteraz závideli, že vďaka Mane nehladuješ a môžeš sa kedykoľvek efektívne najesť, daj im echo.

KEDY BUDEME MANU DORUČOVAŤ?

Tí, ktorí si objednajú Manu v predpredaji, sa môžu tešiť ako prvý. Doručovať začneme už 1. decembra! Následne spustíme bežný predaj. Čo sa týka predaja ďalších príchutí a drinkov, aktuálne nevieme nič zaručiť, plánujeme to však na prvú polovicu budúceho roka.

Sme nadšení a zároveň v očakávaní, až naše dokonalé jedlo začneme konečne doručovať zákazníkom za veľkou mlákou. Boli sme v Európe prvým výrobcom nutrične kompletného jedla. A teraz máme jedinečnú príležitosť ukázať Amerike, ako sme Manu počas piatich rokov dokázali vyvinúť a vylepšiť takmer k dokonalosti. Našou víziou vždy bolo mať all-in-one produkt stvorený vedou, nutrične kompletný a pritom šetrný k prírode a planéte,“ uviedol tvorca Many, Jakub Krejčík.

VÝROBA AJ NAĎALEJ V ČESKU

V prvej fáze expanzie budeme Manu aj naďalej vyrábať v našej hale v pražskej Uhříněvsi. Finálne balenie a distribúcia zákazníkom už budú prebiehať – pochopiteľne – u našich partnerských spoločností v USA. V budúcnosti však chceme presunúť a lokalizovať celú našu výrobu. Chceme čo najviac znižovať uhlíkovú stopu vyplývajúcu z prepravy tovaru, znižovať energetickú náročnosť a tiež množstvo výrobného materiálu.

Držte nám aj naďalej palce. Ďakujeme!

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou