Staráme se o výživu Slavie Praha! Mana podporuje top futbalistky aj mladých futbalistov

Staráme se o výživu Slavie Praha! Mana podporuje top futbalistky aj mladých futbalistov

Manu ako zdroj kvalitnej a rýchlej výživy využívajú nielen amatérski športovci, ale aj profesionáli z najrôznejších športových odvetví vrátane reprezentantov či účastníkov olympijských hier. Cyklisti, bežci, fitnes tréneri, vodní slalomári, bobisti, snowboadisti, skokani na lyžiach... Teraz môžeme hrdo oznámiť, že Mana dodáva energiu aj špičkovým futbalistkám a futbalistom. Sme oficiálnymi partnermi ženského tímu a mládeže SK Slavia Praha.

Pred niekoľkými týždňami sme oznámili partnerstvo s najúspešnejším českým futbalovým klubom posledných rokov na poli esports. Podporou hráčov videohier, s ktorými sa zameriavame na informovanosť v oblastiach zdravia, stravovania, cvičenia a udržateľnosti, však naša spolupráca so Slaviou nekončí.

ManaPowder aj ManaDrink priniesli komplexné riešenie zdravého a rýchleho jedla pre všetkých aktívnych ľudí, a tak si ich benefity obľúbili mnohí športovci. Od tohtoročného leta naše nutrične kompletné jedlo pomáha k správnej životospráve a maximálnej výkonnosti aj vo svetovom športe číslo jedna. Sme pyšní na to, že Mana efektívne slúži futbalistkám a mladým futbalistom Slavie.

Predstavujeme ti nové video! Mana – kompletná energia pre športovcov!

A AKO SA MANA HRÁČOM SLAVIE OSVEDČILA?

„Manu si dávam ako rýchlu desiatu medzi tréningami. Cítim sa po nej ľahko a dodá mi všetko, čo potrebujem,“
hovorí Javier Neruda, hráč SK Slavia Praha U19.

Futbalistka Slavie Gabriela Šlajsková si zase pochvaľuje Manu počas dlhých ciest zo zápasov: „Je to pre náš tím ideálna záchrana, keď sme často veľa hodín na ceste a potrebujeme rýchle, ale zároveň vyvážené jedlo.“

„Pre mňa je Mana super riešenie, keď potrebujem rýchlo doplniť energiu a naštartovať regeneráciu,“ hovorí Jakub Zeronik, hráči B-tímu Slavie.

ManaDrink a Slavia

Futbal – i šport vo všeobecnosti – nie je len o profesionálnych tímoch mužov, na ktorý sa sústredí väčšina pozornosti. V Mane sme vždy podporovali aj na prvý pohľad nedocenené, ale pritom krásne a náročné športy. Preto vidíme veľký zmysel spojiť sily so Slaviou práve na úrovni mládeže a ženského tímu.

Mana dodáva športovkyniam a športovcom kvalitnú, rýchlu a navyše ekologicky udržateľnú výživu.

Mana dodává energii Slavii Praha

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou