Oslavujeme ohromných 5 rokov!

Oslavujeme ohromných 5 rokov!

Ahoj,

premýšľal som, ako tento významný blog post napísať. Je pre mňa bežné, že mám rozpísaných aj päť konceptov a v čase ich posúvam o krok ďalej. Teraz prišiel čas na tento. Je asi zbytočné to obkecávať, pretože hlavné je, že oslavujeme 5 rokov! Ohromných 5 rokov.

Keď sme začínali, ani nás nenapadlo, že za päť rokov bude mať Mana vyše 100-tisíc spokojných zákazníkov po celom svete, toľko skvelých priateľov, 69 talentovaných zamestnancov, gigantickú, vlastnú výrobnú linku a 8 skvelých produktov v obehu.

Ďakujem vám hlavne za vieru v Manu, za vašu super energiu, za desaťtisíce e-mailov, tisíce životných príbehov, inšpirujúcich stretnutí a snáď už vyše milión súkromných správ v rámci nášho live chatu.

Od prvej beta verzie, ktorú som vyvinul v roku 2014, vzniklo na našom R&D oddelení presne 2 689 nových iterácií receptu, ktoré poslúžili ako medzizastávky k súčasnej receptúre Mark 5, ktorá je podľa všetkých meradiel a benchmarkov najvyspelejšou potravinou súčasnosti.

Výskum, vývoj a výroba sú alfa a omega Many. Podarilo sa nám dať dohromady tím talentovaných ľudí, ktorí s nami vytvorili unikátny systém založený na dátach, ktorý nekompromisne analyzuje tisíce surovín z celého sveta a vyhodnocuje, čo je dobré a čo nie. Vďaka tomu sme schopní vyvíjať sa oveľa rýchlejšie a čeliť ešte väčším a zložitejším problémom, ktoré ľudská hlava nedokáže pojať a vyriešiť. Laboratórne analýzy, klinické štúdie, high-tech, udržateľnosť a viera v dáta a budúcnosť AI sú pre Manu kľúčové. Z toho neustúpime ani o mikrón.
Počas našej cesty sme doručili už viac než 10 miliónov porcií nutrične kompletného jedla! Vyexpedovali sme zásielky po celej Českej republike, do celej Európy, ale aj do časti Ázie i Severnej a Južnej Ameriky. Tam všade je už Mana súčasťou životov ľudí, ktorí sa chcú rozumne, rýchlo a zdravo najesť.
Od vyrobenia prvej verzie Many, vtedy ešte v skromných podmienkach svokrovej garáže (tie podmienky teda boli skôr bojové), sa naše životy úplne zmenili. Rovnako ako tie vaše.

Spoločne zažívame super turbulentné časy, keď riešime „dobré problémy“. Obohatilo nás to o veľa zaujímavých i nepríjemných skúseností, o stretnutia so skvelými aj zvláštnymi ľuďmi. Každý deň má neskutočné grády. Nebudem vám klamať, keď budujete startup, ste niekedy aj na pokraji šialenstva :-) Mnohí z vás asi vedia, o čom hovorím.

Každý jeden deň, po celých 5 rokov, to ale robíme s láskou, s pokorou, s rešpektom k vám, našim zákazníkom a našej planéte. Cítime veľkú zodpovednosť za naplnenie potenciálu a robíme absolútne maximum, aby sme sa aspoň priblížili ideálu.

Za celý náš tím vám chcem povedať, že aj naďalej budeme ku všetkému vyššie uvedenému pristupovať rovnako zodpovedne. Spoločne budeme pracovať na tom, aby sme svet zmenili k lepšiemu. Budujeme odkaz a sme veľmi radi, že spoločne s vami. Každým dúškom Many posúvate zmenu zase o krok ďalej.
A pretože k narodeninám patrí hlavne poriadna párty a prekvapenia, vydávame našu historicky prvú limitovanú edíciu. Nájdete v nej všetky naše súčasné produkty v prášku aj drinku v jednej krabici. Konečne!

Aby som nezabudol, táto limitka je len do vypredania zásob... :-)

Vďaka, že ste s nami. Ste najlepší.

Jakub Krejčík, CEO

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou