Nutrične dokonalý, božsky čokoládový. ManaDrink Choco uzrel svetlo sveta

Nutrične dokonalý, božsky čokoládový. ManaDrink Choco uzrel svetlo sveta

Sme nadšení, že v našej produktovej rodine vítame ManaDrink Choco – mladšieho súrodenca ManaDrinku Origin, ktorý sme v novej receptúre Mark 6 uviedli len nedávno. Tentokrát sme receptúru Mark 6 spojili s prvotriednym kakaovým práškom a výsledok? Nutrične dokonalá maškrta s obsahom 42 esenciálnych živín. ManaDrink Choco tak nostalgickú chuť kakaa povyšuje na hudbu budúcnosti.

V skratke, ManaDrink Choco chutí jednoducho úžasne. Je lahodne čokoládový a jemný. Zároveň je prirodzene mierne sladký, avšak nie príliš. Konzistencia je príjemne krémová – rovnako ako mliečny kokteil, ibaže bez mlieka.

KAKAO JE NEOBYČAJNE ZDRAVÉ

Všeobecná popularita kakaa má svoje odôvodnenie. Nejde pritom iba o jeho chuť, ale aj o obrovské množstvo prospešných látok, ktoré prospievajú nášmu telu aj mysli. A dokazuje to rad odborných štúdií. Za zmienku stojí vysoký obsah polyfenolov, prírodných antioxidantov s protizápalovými účinkami, flavonoidov – ktoré pomáhajú znižovať vysoký krvný tlak a majú priaznivý vplyv na hojenie rán – alebo teobromínu, ktorý zlepšuje koncentráciu a vizuálne spracovanie informácií. Kakao je navyše bohatým zdrojom horčíka, medi i esenciálnych vitamínov ako B2, B3, B6 a B9. A v neposlednom rade zlepšuje náladu. :)

Zdravotným benefitom, ktoré nám kakao prináša, sa detailnejšie venujeme tu.

VYNIKAJÚCI NUTRIČNÝ PROFIL

Naša najnovšia receptúra Mark 6 je tým najlepším, čo sme doteraz vyvinuli. Šiesta receptúra Many obsahuje 8 nových ingrediencií, celkom 42 rastlinných, nutrične bohatých surovín. 6 zdrojov proteínov, 6 zdrojov tuku a 8 zdrojov vlákniny. 9 esenciálnych aminokyselín, 14 esenciálnych vitamínov, 17 esenciálnych minerálov (vrátane nových, chelatovaných foriem horčíka, draslíka aj zinku, ktoré su biologicky lepšie využiteľné) a 2 esenciálne mastné kyseliny. Dohromady 42 esenciálnych nutrientov, ktoré si naše telo nedokáže vytvoriť a ktoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie organizmu.

Detailné informácie o nutričnom zložení, ako aj o samotnom ManaDrinku Choco nájdeš tu.

OCHUTNAJ ROZDIEL!

Hoci by sa mohlo zdať, že ManaDrink Choco nadväzuje na predošlý kakaový drink Dream, nie je to tak. ManaDrink Choco je úplne novým produktom. Nielen čo sa týka názvu, ale aj nutričnej kvality, konzistencie a v neposlednom rade aj chuti. Vďaka výberovému kakau je čokoládovejší než kedykoľvek predtým a vďaka zníženiu energetickej hodnoty na 330 kcal v jednom drinku má príjemnejšiu konzistenciu, takže sa ľahšie pije a pritom stále spoľahlivo zasýti.

Ak ťa teda neoslovila príchuť Dream, daj šancu ManaDrink Choco. Ale pozor – je možné, že sa beznádejne zamiluješ! Novú lásku si však môžeš užiť bez pocitu viny, pretože maškrtenie ešte nikdy nebolo zdravšie.

ManaDrink | Choco | Mark 6

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou