novinky

14. jún 2023

Mana predstavuje nový Powder Mark 8 – výkonnejší a lahodnejší, než kedykoľvek predtým

Mana predstavuje nový Powder Mark 8. 4 prichute na čele s úplne novou Lime Cake.

Mana predstavuje nový Powder Mark 8 s extra výživným a posilňujúcim zložením, s obsahom kombuche a vylepšenými príchuťami.

Mana predstavuje ôsmu generáciu Powderu. Mark 8 ponúka mimoriadne výživné a posilňujúce zloženie, nové vylepšené príchute a skvelú cenu 1,91 € za porciu. Prvýkrát je súčasťou receptúry aj povzbudzujúca kombucha. Novinkou sú aj vylepšené príchute na čele s úplne novou príchuťou Lime Cake.

Sme radi, že sme tak blízko k uvedeniu novej generácie Mana Drink Mark 8 a že môžeme tento rok predstaviť ďalší novinku. Mana Powder Mark 8 ponúka vylepšenú radu produktov rozšírenú o príchuť Lime Cake. A vylepšené zloženie. Naši verní zákazníci po celom svete sa tak môžu tešiť na pestrosť a špičkové a ešte výkonnejšie zloženie. Verím, že Mana Mark 8 je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú jedlo s bezkonkurenčným nutričným profilom a dostupnou cenou." - Jakub Krejčík, CEO spoločnosti

Výkonnejšie zloženie Powderu Mark 8

Nová receptúra dokonale zodpovedá potrebám rozmanitého príjmu živín a predstavuje dokonale vyvážený zdroj energie. V novej rade sme sa zamerali aj na zložky, ktoré posúvajú výkonnosť tela a mysle na vyššiu úroveň. Zároveň podporujú imunitu a zdravie čriev.

Zloženie novej generácie Mana Powder je tak obohatené o aminokyseliny taurín a L-karnitín. Vďaka tomu získajú užívatelia s každou dávkou ešte lepšiu podporu trávenia a metabolizmu tukov. Rovnako ako Drink, aj MK8 Powder obsahuje kvasnice s bioaktívnou formou selénu - L-selenometionínom. Novinkou v zložení je pikolinát chromitý, ktorý je považovaný za najlepší zdroj chrómu.

Pridanie kombuche je absolútna novinka ManaPowder Mark 8. ManaPowder Mark 8 obsahuje lyofilizovaný prášok z fermentovaného výluhu zeleného čaju so symbiotickou kultúrou baktérií a kvasiniek známou ako kombucha.

Kombucha je bohatá na organické kyseliny, ako je kyselina glukurónová, obsahuje vitamín C a vitamíny skupiny B a vďaka obsahu flavonoidov a katechínov je aj významným antioxidantom. Štúdie preukázali, že kombucha má antioxidačné, antibakteriálne a antidiabetické vlastnosti spolu so schopnosťou znižovať cholesterol, podporovať imunitný systém a stimulovať detoxikáciu pečene.

Nova prichut Lime Cake

Powder Mark 8 sa môže pochváliť výberom božských príchutí od tradičných stálic Choco, Apricot a Origin až po úplne novú príchuť Lime Cheesecake. Všetky príchute sú takmer neodolateľne chutné, ale zároveň ide o nutrične dokonale vyvážené jedlo. Vylepšená receptúra navyše posúva Powder o level vyššie.

Základné výhody nového zloženia

Taurín

  • pomáha tráviť tuky
  • prispieva k nervovej, svalovej a srdcovej funkcii

L-karnitín

  • podporuje tvorbu svalovej hmoty
  • priaznivo ovplyvňuje hospodárenie tela s tukovými zásobami

Selén

  • reguluje tvorbu hormónov štítnej žľazy
  • prispieva k zdraviu vlasov a nechtov
  • pomáha udržať obranyschopnosť organizmu

Chróm

  • prispieva k metabolizmu makroživín
  • pomáha udržať normálnu hladinu glukózy
ManaPowder | Origin
ManaPowder | Origin
ManaPowder | Origin
Novinka

ManaPowder | Origin

Ochutnaj ManaPowder Origin najnovšej generácie Mark 8. Zmiešaním 86 g prášku s 300 ml vody si pripravíš porciu nutrične kompletného jedla s 400 kcal. Ostatné príchute ešte výkonnejšieho Powderu Mark 8 si budeš môcť objednať v druhej polovici júla.

Liquid error (sections/pf-6bcb99a3 line 92): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Kúpiť
Novinka

Originálne príslušenstvo

Dopraj si Manu kedykoľvek a kdekoľvek. Všetko, čo potrebuješ pre pohodlné stravovanie ponúka naše originálne príslušenstvo. Originálna Mana fľaša má objem 1 liter, na odmeranie ManaPowderu slúži robustná nerezová odmerka a pre pohodlnú konzumáciu farebné uzávery.

Liquid error (sections/pf-6bcb99a3 line 92): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Kúpiť

Zdroje

[1] Joe Leech, MS (2020) Healthline: 8 Evidence-Based Health Benefits of Kombucha
https://www.healthline.com/nutrition/8-benefits-of-kombucha-tea

[2] Rania F. Ahmed, Mohamed S. Hikal, Khadiga A. Abou-Taleb (2020) Biological, chemical and antioxidant activities of different types Kombucha
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S057017832030018X

[3] Suyun Xu, Yanping Wang, Jinju Wang, Weitao Geng (2022) Kombucha Reduces Hyperglycemia in Type 2 Diabetes of Mice by Regulating Gut Microbiota and Its Metabolites
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8909623/

[4] Cleveland Clinic (2023) Is Kombucha Good for You?
https://health.clevelandclinic.org/what-are-kombuchas-health-benefits-and-how-much-can-you-safely-drink/