novinky

31. august 2023

Nová Mana je modrá. Berries je čistá mágia.

Nová Mana Berries je tu.

Zdá sa ti, že u nás v Mane za poslednú dobu pribudlo mnoho pompéznych noviniek? Áno a ani náhodou nekončíme! Dnes ti s veľkou radosťou predstavujeme lesné plody v ich najlepšej podobe. Modrá Mana Berries je nie len chuť, ale kúzelný zážitok. Magická príchuť Berries prichádza hneď vo všetkých formátoch Many - Drinkoch, Powderoch, Family Packu a úplne novej ManaBar.

Na Berries už nemusíš do lesa

Pre osviežujúcu chuť tvojich najobľúbenejších sladkých bobúľ ako sú čučoriedky, maliny, černice, ríbezle a lesné jahody, už nemusíš chodiť ďaleko. S príchodom Many Mark 8 sme si dali za cieľ rozšíriť ponuku príchutí, aby bola pestrá tak ako skupina našich zákazníkov a ponúkli sme ti väčšiu rozmanitosť. Po povznášajúcej príchuti Lime Cake môžeme teraz privítať nový vrchol leta –⁠ Berries.

Modrá Mana Berries prináša magickú symfóniu chutí. Zamatovo hebká štruktúra receptúry Mark 8 s dokonale vyváženým nutričným profilom tak získala ďalší neoceniteľný benefit v podobe novej chuti, ktorá skvele osvieži a poteší ovocnú chuťovou explóziu nie len v lete.

„Nová Mana je konečne MODRÁ! Berries sme uviedli po prvýkrát v histórii vo forme prášku, nápoja a teraz ako nutrične kompletnú tyčinku ManaBar. Tím odviedol výbornú prácu a som si istý, že si príchuť s nádychom lesného ovocia získa aj vás.“ - Jakub Krejčík, CEO

Úroveň šťastia v každom súste

Nová svieža chuť lesného ovocia ťa určite už nalákala, ale lahodná chuť nie je všetko, čo Berries ponúka. Lesné plody dodávajú telu nálož antioxidantov a chránia zdravie. Antioxidanty chránia telo pred poškodením buniek, predčasným starnutím a poškodením pokožky, rozvojom choroby a účinne posilňujú imunitu.

Pri Powderi a Drinku Berries môžeš k antioxidantom počítať najmä s tzv. antokyanmi. Antokyány sú dôvodom, prečo sú čučoriedky modré a maliny červené a tak dodávajú aj našej Mana Berries krásnu fialovú farbu. Okrem antioxidačných účinkov môžeme k pozitívam antokyanov počítať napr. podporu zdravia očí a ich ochranný vplyv na zrak. Ďalej prospieva rastu dobrých baktérií v črevách.

Úplne nová ManaBar Berries

Absolútne neporaziteľnou kombináciou je naša nová, nutrične kompletná tyčinka ManaBar so šťavnatou chuťou lesných plodov. Infúzované čierne ríbezle dodávajú ManaBar Berries famóznu ovocnú, sviežu chuť. Ďalej do Berries tyčinky pridávame prírodný koncentrát z čiernych ríbezlí a čučoriedok. Nemusíš teda od ManaBar očakávať žiadnu umelú chuť, tak ako sa niekedy stáva v prípade tyčiniek s vysokým obsahom bielkovín. ManaBar je krehká a vďaka dokonale vyváženému nutričnému profilu dodá telu všetko, čo od plnohodnotnej desiaty očakávaš.

ManaBar je už v predpredaji. Očakávaný termín odosielania je v októbri 2023.

ManaBar | Berries
ManaBar | Berries
Novinka

ManaBar | Berries

ManaBar Berries je nutrične kompletná tyčinka s 200 kcal s vysokým obsahom bielkovín, s vitamínmi i minerálmi. Vojde sa do vrecka, do kabelky alebo do školskej tašky. Dopraj si výborný zdroj energie s chuťou lesných plodov, kedykoľvek ťa postretne hlad.

Liquid error (sections/pf-9bdda6e6 line 87): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Predobjednat
ManaPowder | Berries
ManaPowder | Berries
Novinka

ManaPowder | Berries

ManaPowder Berries je ľahký a nepotrebuje takmer žiadnu prípravu. Daj svojmu telu čo potrebuje, poteš chuťové bunky a funguj na 100 % celý deň. Vďaka jemnej, ovocnej chuti je dokonalý nie len počas aktívnych letných dní.

Liquid error (sections/pf-9bdda6e6 line 103): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Kúpiť
ManaDrink | Berries
ManaDrink | Berries
Novinka

ManaDrink | Berries

Mark 8 obsahuje 38 esenciálnych vitamínov a minerálov, vrátane kopy antioxidantov. K antioxidantom v ManaDrinku Berries môžeme pripočítať nové aj účinné antokyány. Pretrep drink, otvor a doplň živiny pre silnejšiu imunitu a lepší život.

Liquid error (sections/pf-9bdda6e6 line 119): Could not find asset snippets/klavio-product.liquid
Kúpiť