Nová generácia preberá žezlo. Budúcnosť sa volá Mark 6

Nová generácia preberá žezlo. Budúcnosť sa volá Mark 6

Táto generácia prináša najväčší nutričný aj chuťový pokrok v histórii vývoja Many. Výrobu starej receptúry Mark 5 sme na jar ukončili a krátko na to sme počas pandémie koronavírusu vypredali práškové príchute aj ManaDrink Dream. To isté čoskoro stretne aj ManaDrinky Origin, Love a Sunlight. Z každej príchute zostáva menej než sto balení. 

Receptúra Mark 5 s nami bola od roku 2018 a vo svojej dobe ponúkala ultimátne kompletné nutričné zloženie. Po dvoch rokoch je ale čas preradiť na ešte vyšší stupeň, zapracovať nové, nutrične plné ingrediencie, zužitkovať najnovšie vedecké poznatky, pripomienky od zákazníkov i stále sa zdokonaľujúcu hi-tech výrobu. A vďaka tomu vyrobiť receptúru Mark 6 dotiahnutú k dokonalosti, ktorá prináša najväčší nutričný pokrok v našej histórii.

Tento rok sa na túto novú receptúru naplno sústredíme a postupne ju zapracovávame do jednotlivých produktov. ManaPowder Origin je už nejaký ten mesiac medzi nami a rovnako tak sme najpopulárnejšiu, neutrálnu príchuť Origin uviedli aj vo forme ManaDrinku. Nezabúdame ani na ManaBurger, zdravú a nutrične kompletnú alternatívu k hovädziemu burgeru. V súčasnosti už ManaBurger doručujeme v rámci Prahy a čoskoro snáď aj v rámci celej Českej a potom i Slovenskej republiky.

NOVÁ PRÍCHUŤ UŽ V AUGUSTE

Späť k receptúre Mark 6. Okrem príchute Origin už pre teba máme nachystanú ďalšiu. A máš sa na čo tešiť, pretože podľa nás sa fakt podarila! Ako prvý predstavíme na začiatku augusta nový ManaDrink a ešte v tom istom mesiaci (ak nás nič neprekvapí, vo výrobe človek nikdy nevie) sa dočkáš aj verzie v prášku.

Chápeme, že niekomu, kto bol zvyknutý na repertoár štyroch príchutí, budú možno niektoré chýbať. Museli sme sa ale rozhodnúť medzi výrobou príchutí – vlastne multiplikovaním toho istého produktu – a medzi ďalším vývojom nutričného zloženia a celkom nového produktu, ktorým je ManaBurger. Zvolili sme druhú cestu. Ukázať svetu, že dnešná veda a technológie umožňujú vyvinúť rastlinnú alternatívu k mäsu, ktorá je zdravá, šetrná k planéte a navyše dobre chutí – v tom vidíme predsa len väčší zmysel.

Nevylučujeme však, že po uvedení novej príchute pripravíme ešte tretiu. Navyše, chuť ManaPowder Origin si môžeš v priebehu niekoľkých minút prispôsobiť vlastným predstavám. Stačí pridať obľúbené ovocie, zeleninu či korenie a originálne jedlo je na svete.

AKÝ JE ROZDIEL MEDZI STAROU RECEPTÚROU A NOVOU MARK 6?

Receptúra Mark 6 prináša významný nutričný pokrok a u drinku aj výrazné zlepšenie chuti. Všetko o novom ManaDrinku sa dočítaš tu. Ak nemáš čas čítať, tu je stručné zhrnutie. Šiesta receptúra Many obsahuje 8 nových ingrediencií, celkom 42 rastlinných, nutrične bohatých surovín. 6 zdrojov proteínov, 6 zdrojov tukov a 8 zdrojov vlákniny. 9 esenciálnych aminokyselín, 14 esenciálnych vitamínov, 17 esenciálnych minerálov, 2 esenciálne mastné kyseliny. Dohromady teda 42 esenciálnych nutrientov, ktoré si naše telo nedokáže vytvoriť a ktoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie nášho organizmu.

Priznávame. Túto receptúru bude veľmi ťažké prekonať, pretože je na vrchole súčasného odborného poznania a technológií. Zároveň ale veríme, že nás naši kolegovia z oddelenia vedy a výskumu opäť prekvapia. :)

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou