Naše skladové zásoby miznú rýchlosťou svetla. Prichádzame s novým rodinným balením

Naše skladové zásoby miznú rýchlosťou svetla. Prichádzame s novým rodinným balením

Aktualizované 10. marca 2020 (na konci článku)


Ahoj,

reagujeme na výnimočnú situáciu a na vašu spätnú väzbu. Rozhodli sme sa informovať vás o tom, v akom stave sú naše zásoby. V minulosti sme našich zákazníkov vždy o všetkom otvorene informovali a cítime povinnosť urobiť tak aj teraz.


Naše skladové zásoby pre európsky trh nám za posledné štyri dni prakticky miznú pred očami. Za zhruba 90 hodín ste u nás vykúpili zásoby ManaPowderu Origin v novej receptúre Mark 6 pripravené na niekoľko nasledujúcich mesiacov. Ďalšiu výrobu budeme naskladňovať v pondelok a zatiaľ dopredáme zásoby Mark 5. Na rovinu, takýto enormný záujem o Manu nás začiatkom týždňa prekvapil, ale teraz už – samozrejme – chápeme, čo sa deje. Svet reaguje na mimoriadnu situáciu – a my tiež.

Počas týchto dní náš tím v sklade dokázal vyexpedovať trojmesačné zásoby. Sú to neuveriteľné počty objednávok a objemy, ktoré narástli celkovo 14-násobne. Samozrejme, naďalej usilovne vyrábame. Kolegovia vo výrobe robia nadčasy a otvárame ďalšie zmeny. Všetko, čo vyrobíme, ide okamžite k vám. Hoci možno budeme niekoľko dní meškať s dodaním, čo najskôr vám doručíme aj tie produkty, ktoré aktuálne nie sú na sklade – akonáhle ich doplníme. Za prípadne meškanie sa teda ospravedlňujeme. Veríme, že to chápete.

V žiadnom prípade nechceme situáciu podceňovať. Naším cieľom je priniesť riešenie, ktoré bude fungovať. To znamená – dokázať sa na túto situáciu adaptovať, doručiť čo najviac jedla a ideálne uspokojiť všetkých. Vyčlenili sme akčný tím a pristupujeme k nekonvenčnému riešeniu. Počas celej stredy sme vymýšľali, ako skrátiť výrobný reťazec na nutné minimum tak, aby sme dokázali čerstvo vyrobený produkt okamžite zabaliť v našej továrenskej hale. Preto sme pre tento výnimočný prípad vytvorili nové balenie, u ktorého sme odstránili súčasné obalové materiály a ktoré budeme plniť priamo u nás vo výrobe okamžite po miešacom procese.

Tým ušetríme čas potrebný na výrobu obalov a odstránime problém so zladením s našimi baliacimi partnermi, ktorí sú v súčasnosti – pochopiteľne – mimoriadne zaneprázdnení. Dizajn balenia teraz ide na druhú koľaj. Dôležitejšie je obslúžiť všetkých zákazníkov a doručiť im jedlo, vďaka ktorému napríklad nebudú musieť niekoľko týždňov na nákup medzi iných občanov. To najdôležitejšie je samotný produkt vo vnútri balenia – teda Mana. Týmto krokom sme dočasne schopní zrýchliť výrobu až 10-násobne.

Práve teraz, keď čítate tieto riadky, už pripravujeme výrobu veľkého rodinného balenia. Ide o balenie s obsahom 140 porcií jedla (1 jedlo = 400 kcal) a s celkovou energetickou hodnotou 56 000 kcal. Tento objem zodpovedá jedlu na celý mesiac pre jedného dospelého človeka. Celková hmotnosť balenia bude cca 13 840 g a trvanlivosť 18 mesiacov. S výrobou začíname v pondelok. Cena bude 200 eur.

Aktualizácia 10. marca 2020

Ahoj, milí zákazníci. Chceme vám dať vedieť, že na výrobe veľkého balenia aj naďalej pracujeme. Ako sme vás informovali, už 14 dní vo firme pracujeme na viacero zmien, robíme nadčasy aj víkendy, aby sme dokázali pokryť obrovský nárast všich objednávok. Vďaka našej rýchlej reakcii a úsiliu kolegov vo výrobe sa nám to zatiaľ darí. A zatiaľ sme schopní doručovať vám Manu v podobe, na akú ste zvyknutí. Rovnako ako my ale určite sledujete všetky narastajúce opatrenia a obmedzenia. Skutočne je teraz ťažké čokoľvek predvídať. Ako výrobca trvanlivého jedla ale chceme byť pripravení dopredu, a preto aj naďalej dolaďujeme veľký rodinný formát. A ak si to situácia bude naďalej žiadať, uvedieme ho okamžite do predaja. Sledujte naše kanály, snažíme sa vás o všetkom priebežne informovať. Ďakujeme!

Jakub Krejčík, CEO

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou