ManaPowder Family Pack: Menej odpadu, viac Many

ManaPowder Family Pack: Menej odpadu, viac Many

Vzhľadom na súčasnú globálnu situáciu sme zažili mimoriadne vysoký objem objednávok a vypredali sme takmer všetky skladové zásoby. To nám signalizovalo, že by naši zákazníci mohli oceniť veľké balenie, ktoré by vystačilo celej rodine na niekoľko dní. Aby sme udržali krok so zvýšeným dopytom, vymysleli sme rodinné balenie ManaPowder Family Pack, ktoré pokryje týždennú spotrebu 4-člennej rodiny, prípadne mesačnú spotrebu 1 dospelého. Ide o najväčšie balenie nutrične komplexného jedla v prášku, aké bolo kedy uvedené do predaja. Reakcie boli také pozitívne, že sme sa rozhodli urobiť z rodinného balenia plnohodný produkt, ktorý je teraz v našej stálej ponuke.

Veľkým rodinným balením ManaPowder Family Pack sme zároveň odstránili súčasné obalové materiály a výrobný reťazec sme tak skrátili na minimum. Ušetrili sme čas potrebný na výrobu obalov a takisto sme odstránili problém so zladením s našimi baliacimi partnermi. Čerstvo vyrobený produkt okamžite po miešaní balíme v našej továrenskej hale. Dizajn balenia teraz ide na druhú koľaj. To najdôležitejšie je samotný produkt vo vnútri balenia – teda Mana.

ODRAZ MODERNEJ VEDY A ŠPIČKOVÝCH TECHNOLÓGIÍ

Originálne uzavretý obal zaručuje minimálnu trvanlivosť 18 mesiacov od dátumu výroby, teda rovnako ako naše súčasné produkty v prášku. Po otvorení treba produkt spotrebovať do jedného mesiaca, ale ak prášok presypeš do vzduchotesnej nádoby a budeš ho skladovať v tme, môžeš sa spoľahnúť na trvanlivosť 6 mesiacov od otvorenia originálneho obalu.

ManaPowder Family Pack obsahuje našu najnovšiu receptúru Mark 6, ktorá je svojím nutričným zložením odrazom modernej potravinárskej vedy a špičkových technológií. Hoci bola predchádzajúca receptúra Mark 5 a jej neutrálna príchuť Origin mimoriadne populárna, Mark 6 je ešte lepšia, a to ako po chuťovej, tak aj po nutričnej stránke. Viac informácií nájdeš v našom blogovom článku o najnovšej receptúre Mark 6.

ManaPowder™ | Family Pack | Mark 6

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou