E-športový tím Slavie Praha už fičí na Mane

E-športový tím Slavie Praha už fičí na Mane
Slavia, SK Slavia Praha, Mana, gaming

Predstavujeme nového partnera! Mana teraz spolupracuje s profesionálnym esports tímom Slavie Praha. Mana je pre svet profesionálnych hráčov videohier ako stvorená. Hodiny tréningu a dlhé turnaje si vyžadujú jedlo, ktoré je rýchle, ľahké a zároveň nutrične vyvážené. Práve preto si Manu ako svoj hnací motor vybrali e-športoví hráči tímu SUPERSLAVIA. S Manou ušetria čas, doplnia energiu a udrží koncentráciu pre maximálny výkon.

Mana nadviazala partnerstvo s najúspešnejším českým futbalovým klubom posledných rokov – SK Slaviou Praha. Spoločne nám záleží na tom, aby sa hráči kvalitne stravovali a zároveň tak išli príkladom aj hernej komunite. Sme si dobre vedomí možných negatívnych javov v oblasti elektronických športov, a preto sa chceme spoločne so Slaviou zamerať na informovať v oblasti zdravia, stravovania, cvičenia, ale aj udržateľnosti.

„Chceme s Manou prispieť k zdravému rozvoju tohto nového, moderného športu a vyvrátiť predsudky o nezdravom životnom štýle všetkých, ktorí sa e-športom a videohrám venujú,“ hovorí tvorca Many a CEO, Jakub Krejčík.

„Ako profesionálny e-športový hráč musím trénovať rad hodín, aj keď je to niekedy psychicky náročné. Vďaka Mane ušetrím čas, ktorý by som inak strávil prípravou jedla, prípadne sa vyhnem nezdravému rýchlemu občerstveniu. Jednoducho doplním vyváženú energiu, cítim sa ľahko, takže udržím koncentráciu a môžem pokračovať v tréningu,“ hovorí jeden zo zástupcov slavistického e-športového tímu Martin „Kobby“ Strnad, ktorý sa pripravuje na českú e: LIGU v novej hre FIFA 21 na platforme PlayStation 4. Vlani reprezentant Slavie obsadil na tejto najväčšej udalosti FIFA e-športovej scény v Česku 2. miesto.

Mana však bude dodávať energiu aj pri medzinárodných stretnutiach. Už v pondelok 9. novembra čaká ďalšieho reprezentanta „zošívaných“ – Jakuba „Cpt.Kubajz“ Pudila – bitka vo FIFA 21s Curtisom „Paps“ Poolem z anglického West Hamu, ktorý patrí k najlepším hráčom na svete. Priamy prenos zo zápasu môžeš sledovať na Facebooku SK Slavie Praha.

Naše nutrične kompletné potraviny nepomáhajú len slavistickým hráčom videohier, ale aj samotným futbalistom. Už čoskoro sa všetko dozvieš!

Slavia, SK Slavia Praha, Mana

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou