Čokoládový ManaPowder a Family Pack sú tu! Generácia Mark 6 je kompletná

Čokoládový ManaPowder a Family Pack sú tu! Generácia Mark 6 je kompletná

Misia Mark 6 hlási úspešné pristátie a uvedenie do prevádzky! Reč je o našej najnovšej receptúre Mark 6 a skompletizovaní produktového portfólia. Odteraz si totiž na našom webe môžeš objednať božsky čokoládovú Manu už aj vo forme prášku. Na výber je tak aktuálne ManaPowder (aj vo verzii Family Pack) i ManaDrink v príchutiach Origin a Choco. Ďalšie príchute zatiaľ neplánujeme. Miesto toho sa teraz sústredíme na ďalšie zdokonaľovanie dokonalého, prípadne na úplne nový produkt.

Rok 2020 je v znamení našej najnovšej, nutrične dokonalej receptúry Mark 6. Po uvedení ManaPowderu a ManaDrinku v neutrálnej príchuti Origin nasledoval ManaDrink Choco. Voľba čokoládovej príchute bola vzhľadom na širokú obľúbenosť kakaa i spätnú väzbu od našich zákazníkov logická. Po krátkej dobe sa teraz k čokoládovému drinku pridáva aj prášok. Na našom webe si tak môžeš predobjednať ManaPowder Choco (odosielame podľa poradia objednávok do konca augusta), ktorý ponúkame aj v najvýhodnejšom a najekologickejšom rodinnom formáte ako Family Pack Choco. Ten odosielame do 24 hodín od objednania – a zdarma.

ManaPowder Choco

 

CHCEME POKRAČOVAŤ VO VEDECKOM BÁDANÍ A POSÚVAŤ HRANICE

Týmto je generácia Mark 6 kompletná. Keďže staršia receptúra Mark 5 priniesla okrem neutrálneho Originu ďalšie tri príchute, logicky sme sa zamýšľali nad tým, či bude Origin a Choco stačiť. Origin možno mixovať s ingredienciami od výmyslu sveta, a tak sme si povedali, že to stačí a ušetrenú energiu i financie teraz investujeme do ďalšieho vedeckého bádania, do nových výrobných technológií a pod. A ktovie – možno prídeme s úplne novým nápadom a produktom, ktorý posunie udržateľné potraviny zas o niečo ďalej. Robíme pre to všetko.

A milovníkom príchutí odkazujeme – nebojte sa Origin kombinovať! :) Limitom nie je výroba, iba vlastná fantázia. Kto nás pozná dlhšie, vie, že napríklad prášok s neutrálnou príchuťou Origin možno mixovať s ovocím, zeleninou, orieškami či korením. Dá sa použiť ako základ do cesta na palacinky či koláče. Možností je nekonečno. To isté ale platí aj pre príchuť Choco. Vyskúšaj napríklad overené spojenie čokoládovej príchute s banánmi alebo so škoricou. Ak hľadáš inšpiráciu, sleduj naše recepty. Budeme pridávať ďalšie.

SPOJENIE MARK 6 A PRVOTRIEDNEHO KAKAA JE SKRÁTKA GENIÁLNE

Receptúra Mark 6 prináša významný nutričný pokrok. V skratke, obsahuje 8 nových ingrediencií, celkom 42 rastlinných, nutrične bohatých surovín. 6 zdrojov proteínov, 6 zdrojov tukov a 8 zdrojov vlákniny. 9 esenciálnych aminokyselín, 14 esenciálnych vitamínov, 17 esenciálnych minerálov, 2 esenciálne mastné kyseliny. Dohromady teda 42 esenciálnych nutrientov, ktoré si naše telo nedokáže vytvoriť a ktoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie nášho organizmu. V prípade draslíka, horčíka a zinku sme navyše začali používať nové, chelatované formy týchto minerálov, ktoré sú biologicky lepšie využiteľné. V prípade našich najnovších produktov – ManaPowder Choco a Family Pack Choco – podčiarkuje dokonalé nutričné zloženie prvotriedny kakaový prášok, ktorý skvelo chutí a navyše obsahuje rad antixodantov, vitamínov i minerálov. A v neposlednom rade zlepšuje náladu.

Family Pack Choco

 

NOVÁ GENERÁCIA PRINIESLA AJ ZJEDNOTENIE NÁZVOSLOVIA PRODUKTOV

So skompletizovaním produktovej rodiny generácie Mark 6 prichádza aj zjednotenie názvoslovia. Odteraz je prášok ManaPowder, nápoj sa volá ManaDrink a rodinné balenie je Family Pack. Za týmto názvom potom vždy nasleduje príchuť. Aktuálne teda naše produktové portfólio vyzerá nasledovne:

  • ManaPowder Origin
  • ManaDrink Origin
  • Family Pack Origin
  • ManaPowder Choco
  • ManaDrink Choco
  • Family Pack Choco


A nesmieme zabudnúť na ManaBurger, ktorý už doručujeme v rámci Prahy a čoskoro snáď aj
v rámci celej Českej a potom i Slovenskej republiky.

Keby bolo čokoľvek nejasné, k dispozícii je naša zákaznícka podpora, ktorá funguje počas pracovných dní 8:00 – 18:00. Stačí napísať na podpora@mojamana.sk alebo zavolať na +420 228 883 296.

Obrovská vďaka za pochopenie a podporu! Posúva nás to ďalej. 

 

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou