Ellienka

Umelkyňa, streamerka

Ahoj,

volám sa Eliška Karasová, ale na sociálnych sieťach vystupujem pod menom Ellienka. Som full-time umelkyňa a streamerka zameriavajúca sa na olejomaľbu, digital art a airbrush. Ale nebojím sa akejkoľvek inej kreatívnej tvorby.

Maľovaním sa živím už tri a pol roka a nájdete u mňa skoro všetko, od krajiniek cez drakov, hry, fantasy až po realistické portréty. Pred rokom som začala robiť vlastné dizajny ovládačov pre platformy PlayStation a Xbox. Veľkú časť mojej tvorby zdieľam s ľuďmi, a to naživo cez platformu Twitch, kde mám každodenné live streamy.

Fanúšikovia sa ma každý deň pýtajú jednu a tú istú otázku: „Kde si sa naučila maľovať? Chodila si na umeleckú školu?“ Som samouk a to, ako teraz maľujem, som sa naučila sama a som na to dostatočne hrdá. Nechodila som na žiadnu umeleckú školu, pretože si rada robím veci po svojom a keď niečo robím, spolieham sama na svoje pocity a svoju ctižiadosť. V roku 2020 som mala konečne aj svoju prvú výstavu obrazov a ďalšie sú určite v pláne.  :)

Prečo užívam Manu?

„Som aktívny človek, ktorý začína pracovať skoro ráno a nemá veľa času nazvyš. Snažím sa stíhať všetky dôležité veci, a tak sa často zabúdam najesť. Mana je preto pre mňa skvelá záchrana, ktorá ma nikdy nenechá o hlade a môjmu telu navyše dodá všetky potrebné živiny.“