Anet Antošová

Profesionálna tanečníčka, choreografka a lektorka

Ahoj,

moje meno je Anet Antošová. Som profesionálna tanečníčka, choreografka a lektorka. Doma v Česku ma niektorí prezývajú „kráľovnou českého twerku“. Okrem tohto štýlu tanca sa tiež intenzívne venujem choreografii muzikálových, filmových, divadelných produkcií i televíznych show a koncertných turné.

Spolupracujem s populárnymi českými i zahraničnými umelcami (ako sú Kanye West, Jiří Korn, Rytmus a ďalší) a v rámci svojich zahraničných ciest vediem semináre a som porotkyňou tanečných súťaží po celom svete.

Do všetkého, čo robím, vkladám vždy veľa energie a vášne. Keď miluješ to, čo robíš, tak to vidno.

Mana pre mňa predstavuje rýchly prísun kvalitnej stravy obsahujúcej komplexné spektrum všetkého, čo moje telo potrebuje. Rada si ju dám po rannom tréningu, počas dlhých celodenných skúšok a sem-tam aj večer, keď mám chuť na niečo sladké.

Prečo užívam Manu?

„Mana ma baví, pretože pre mňa predstavuje rýchly prísun kvalitného jedla. Rada si ju dám po rannom tréningu alebo počas dlhých celodenných skúšok, keď na jedlo skrátka nie je čas. Najviac fičím na príchuti Choco vo forme drinku, pretože je to najrýchlejšia cesta k úspechu. Jednoducho ManaDrink vezmem a idem. Za mňa je Mana ideálna ako doplnok pestrej stravy a pomocník pri lazy mornings.“