Zásob sa Manou a uži si leto naplno!

Zásob sa Manou a uži si leto naplno!

Leto je tu! Teda, zatiaľ skôr iba nesmelo vykúka spoza mrakov. Nech je tak alebo onak, pre mnohých z nás je to čas letných prázdnin, dovoleniek či výletov. Leňošenie pri mori, spoznávanie nových miest, chodenie po horách, kemping, cyklotúry, raft… Vieš, čo majú tieto obľúbené letné aktivity spoločné? Ku všetkým sa skvelo hodí Mana. Ba čo viac, vďaka Mane si ich môžeš užiť ešte viac!

NECH SI KDEKOĽVEK. NECH ROBÍŠ ČOKOĽVEK

S Manou si môžeš užiť naplno vodu, hory i nočné mesto – bez ohľadu na to, či túžiš po pasívnom oddychu, alebo po vzrušujúcich dobrodružstvách. Mana ti totiž za každých okolností ušetrí hromadu času a energie. Zabudni na hodiny strávené v kuchyni, na predražené reštaurácie či turistické variče. Jednoducho si zmiešaj náš ManaPowder s obyčajnou vodou a do minúty máš hotové lahodné a nutrične kompletné jedlo. Prípadne si hoď do batohu hotový ManaDrink, ktorý stačí otvoriť a vypiť. V horúcich letných dňoch určite oceníš, že náš najnovší ManaDrink teraz obsahuje 330 kcal, namiesto pôvodných 400 kcal, takže sa lepšie pije, nezaťažuje žalúdok a pritom dokonalo zasýti. Nová receptúra Mark 6 ti navyše dodá všetky dôležité makroživiny vrátane bielkovín s kompletným spektrom aminokyselín, 14 esenciálnych vitamínov, 17 esenciálnych minerálov a ďalšie nutrienty potrebné pre správne fungovanie organizmu.

TIP: Vieš, že ManaPowder si môžeš vziať do lietadla, a to aj v príručnej batožine? Nejde totiž o tekutinu, a tak ti Mana doplní energiu aj počas diaľkových letov. V prípade záujmu ti radi pošleme oficiálne prehlásenie o tom, že ide o potravinu v práškovej forme – stačí nás kontaktovať na podpora@mojamana.sk


NEVAR. EXPERIMENTUJ!

Plánuješ stráviť leto doma na záhrade? Aj v tomto prípade ti Mana perfektne poslúži. Využi domáce zázemie a nahraď zdĺhavé varenie zábavným experimentovaním. Náš ManaPowder Origin ti ponúka nekonečné možnosti. Môžeš ho použiť ako základ do cesta na koláč alebo palacinky, prípadne si môžeš pripraviť rýchle – a výživné – smoothie. S Manou máš teda postarané o raňajky, obed i večeru, prípadne o výživnú a rýchlu desiatu či olovrant. Vďaka lahodnej neutrálnej chuti môžeš ManaPowder Origin spojiť prakticky s čímkoľvek, od ovocia cez zeleninu až po rôzne druhy korenia. Tu nájdeš hneď niekoľko osvedčených inšpirácií, ktoré sme sami vyskúšali. Čo tak letná kombinácia jahôd a mandľového jogurtu v našom Stawberry Smash alebo nutrične komplexná verzia slávneho kokteilu Piña Colada?

Vďaka Mane si teda konečne môžeš užiť leto na maximum. Nemusíš pritom robiť kompromisy medzi oddychom či zábavou a tým, čo do žalúdka. Mana ti totiž ušetrí hromadu času a zároveň veľkoryso uspokojí všetky potreby tvojho organizmu.

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou