Nová príchuť je tu! ☀

Nová príchuť je tu! ☀

ZAŽI SUNLIGHT! ☀

Na tento update sme čakali dlho. Niektorí z vás sa možno pýtajú, čo nám sakra tak dlho trvalo. Nebojte, hecovali sme sa tým viac ako 6 mesiacov intenzívneho vývoja, než sme boli na 100 % spokojní s výsledkom. Dali sme si obrovský pozor na to, aby bola nová príchuť úplná bomba! Vykonali sme vyše 200 vývojových iterácií...

Našou víziou je vytvárať all-in-one nutrične kompletné produkty, ktoré nekladú prekážky a ktoré sa stávajú čistým zážitkom. Chceli sme, aby chuť nebola len o texte a obrázku na fľaši, ako to býva u iných značiek, ale aby bola o zážitku. V prvej fáze sme mali pracovný názov „Yellow“, ale to vo výsledku nefungovalo. Vrátili sme sa teda k pôvodnej myšlienke zážitkov, ktoré chceme, aby výrobky evokovali. V danej príchuti si každý môže nájsť to svoje. Pomenovanie môže byť iba jemným návodom, k čomu by sa mala chuť blížiť. Každý sám najlepšie vie, ako pre neho chutí sen, slnečný svit alebo láska. :) Nehovoriac o tom, že názvy ako „Jahoda“ sú hrozná nuda.

Príjemnú, jemne žltú farbu dodávajú drinku prírodné farbivá – extrakt z kurkumy a betakarotén. Kurkuma obsahuje farebnú látku zvanú kurkumín, ktorý je známy protizápalovými účinkami. Betakarotén patrí medzi karotenoidy rozpustné v tukoch a pôsobí ako antioxidant.

Uži si jedinečný zážitok a načerpaj kompletnú energiu s príchuťou slnečných lúčov a tropického ovocia!

Jedna 330 ml fľaša nutrične kompletného ManaDrinku Sunlight vám dodá 400 kcal energie. Jeden drink pritom pokryje 20 % dennej nutričnej potreby – obsahuje neuveriteľných 20 g bielkovín, 27 vitamínov a minerálov, komplexné sacharidy s celkovým glykemickým indexom 29, vlákninu a hodnotné tuky, ktoré vás rýchlo zasýtia a naštartujú váš organizmus.

Pevne verím, že si ho zamilujete rovnako ako my. Vďaka, že ste s nami. Ste skvelí!

Jakub Krejčík, CEO

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou