Druhá verzia nášho ManaDrinku práve dorazila!

Druhá verzia nášho ManaDrinku práve dorazila!

Sme veľmi hrdí na to, že vám môžeme predstaviť 2. verziu nášho kompatného ManaDrinku. Vypočuli sme si vašu spätnú väzbu a náš tím pracoval vo dne i v noci, aby sa Mana stala lepšou a chutnejšou než kedykoľvek predtým. Ďakujeme za spoluprácu!

Od začiatku sme vedeli, že sa chystáme vyrobiť niečo veľmi komplikované, niečo, čo bude treba vyvíjať. Pred oficiálnym uvedením drinku sme vyskúšali 8 betaverzií – 7 bolo neúspešných. Do výskumu a vývoja sme museli investovať oveľa viac energie než sme pôvodne predpokladali pretože každý ďalší test znamenal vysoké náklady na prípravu, výrobu a čistenie výrobnej linky. V ôsmom teste sme ale konečne dosiahli náš cieľ. To, čo dáva ManaDrinku jedinečnú chuť a textúru, sú hlavne jeho zložky a záverečný proces homogenizácie a zahrievanie na 140 °C na 2 sekundy. Počas tohto procesu sa všetky zložky rozložia na mikročastice, čo zabráni ich sedimentácii. Hoci je vývoj a testovanie nových výrobkov s touto technológiou náročnejší, umožňuje nám vyhnúť sa používaniu konzervačných látok.

NEUVERITEĽNÉ ZLOŽENIE. SKUTOČNE LAHODNÁ CHUŤ

Inovovali sme hlavne textúru a chuť, vynikajúce výživové hodnoty sme však zachovali.

Čo je nové:

  • chuť
  • textúra
  • pocit sýtosti po vypití

Čo sa nemení:

  • nutričné hodnoty
  • ingrediencie
  • kvalita
  • cena

PS: Nikdy sa neprestaneme vyvíjať a vždy budeme robiť maximum, aby sme posúvali svoje vlastné limity. Ako mladá spoločnosť sme veľmi radi, že sme dosiahli špičkovú technológiu relatívne rýchlo a budeme sa naďalej snažiť čeliť nielen sebe samým, ale stanovovať nové normy pre celé odvetvie. A čo je najdôležitejšie, nič z toho by nebolo možné bez vás, našich zákazníkov. A myslíme to naozaj vážne! Tí, ktorí nás sledujú na sociálnych sieťach, vedia, čo máme na mysli. Koniec koncov, bez vás by nebolo nás. Ceníme si vašu podporu. Ďakujeme!

The Latest posts

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Uži si atraktívne kombinácie Many za skvelú cenu

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

Láska naprieč vesmírom: svieža chuť jahôd a zamatová Mana ako dokonalý pár

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou

„Go Bananas!" so šialene dobrou banánovou novinkou